:-( Wygląda na to że masz Adblocka. Utrzymujemy się z reklam żeby móc dostarczyć Ci wiadomości z Twojego regionu za które nie musisz płacić, czy mógłbyś rozważyć jego wyłączenie?
PILNE

Mistrz przekazał im kulinarne tajniki

Kulinaria, Mistrz przekazał kulinarne tajniki - zdjęcie, fotografia
  • Mistrz przekazał im kulinarne tajniki
  • Mistrz przekazał im kulinarne tajniki

Syn znanego, nieżyjącego już mistrza kuchni Macieja Kuronia od razu zabrał się do pracy. Z precyzją i szybkością przygotowywał potrawy. Zaprosił do współpracy dwie asystentki, które chętnie wykonywały wszystkie polecenia. - Bardzo się cieszę, że mogłam gotować u boku mistrza. Jestem zadowolona, że mogłam zrobić coś dla naszych podopiecznych - mówi Justyna Walaszek. Kuroń pokazał kilka sztuczek kulinarnych, między innymi, jak szybko kroić cebulę. Przedstawił też zasady ekonomicznego gotowania i kupowania. W powietrzu unosił się przyjemny zapach, a uczestnicy nie mogli doczekać się, kiedy będą mogli skosztować pysznych dań. Była zupa warzywna "minestrone" i chińszczyzna po mazowiecku.Jan Kuroń specjalnie dla "Twojego Głosu" opowiedział o swojej kulinarnej przygodzie. - Właściwie całe życie byłem związany z kulinariami. Mój dziadek i ojciec też gotowali. Ojciec od zawsze wydawał nam plecenia w kuchni. Wychowany w tym duchu, czułem, że będę to robił, bo sprawia mi to przyjemność. Myślałem też o tym, by zająć się polityką, ale niestety polityka dzieli, a gotowanie łączy ludzi - mówi kucharz.

Warsztaty obyły się w restauracji "Gościniec pod Lasem" w Grabowcach Dolnych. Spotkanie z Janem Kuroniem zorganizowało Towarzystwo Przyjaciół Nowodworu pod patronatem lubelskiej fundacji - Banki Żywności.

Reklama

Mistrz przekazał im kulinarne tajniki komentarze opinie

Dodajesz jako: |

Kulinaria Nowodwór - więcej informacji

Reklama

Ogłoszenia PREMIUM

Kupię działkę rolna lub

Kupię działkę rolną lub budowlaną przy trasie S-17 ,areał oraz klasa gruntu bez znaczenia , rejon lokalizacji od węzła Moszczanka do węzła Górzno..


Praca

Zatrudnie brukarza i pomocnika brukarza, możliwość zakwaterowania. Wynagrodzenie od 3000 do 5000zl miesięcznie, w zależności od predyspozycji..


Reklama
 Reklama

25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 roku tzw. RODO. Nowe prawo nakłada na nas obowiązek uzyskania Twojej zgody na przetwarzanie przez nas danych osobowych w plikach cookies

Oświadczam, iż zapoznałem sie z Polityką prywatności i zgadzam się na zapisywanie i przechowywanie w mojej przeglądarce internetowej tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie zaszyfrowanych w nich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania z innych stron internetowych, serwisów oraz parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez twojglos.pl, oraz ZAUFANYCH PARTNERÓW.

Administratorzy danych / Podmioty którym powierzenie przetwarzania powierzono

Firma Wydawnicza Michał Gawryołek z siedzibą w Ryki 08-500, ul. Szkolna 1

Cele przetwarzania danych

1.marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
2.świadczenie usług drogą elektroniczną
3.dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
4.wykrywanie botów i nadużyć w usługach
5.pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)


Podstawy prawne przetwarzania danych


1.marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
2.świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
3.pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych


Odbiorcy danych

Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, w tym podmioty ZAUFANI PARTNERZY, agencje marketingowe oraz podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.

Prawa osoby, której dane dotyczą

Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą.

Informacje dodatkowe

Więcej o zasadach przetwarzania danych w "Polityce prywatności"